Zonnepanelen-Experts.nl

Home | Disclaimer | Privacyverklaring | Wie zijn wij ? | Contact | Sitemap

Investeren in zonnepanelen

Wat kost een zonnepaneleninstallatie?

Bent u benieuwd naar de kosten van een zonnepaneleninstallatie? Houd er rekening mee dat u niet alleen de panelen nodig heeft, maar dat u daarnaast gebruik dient te maken van bijvoorbeeld een omvormer en de bekabeling. Daarnaast dient u de zonnepanelen aan het dak te bevestigen, of deze op de grond vast te zetten.

MAAK UW KEUZE UIT DE ONDERSTAANDE OPTIES:

Kosten & besparingen van zonnepaneleninstallaties:

Silicum panelen

Wat kost een compleet zonnepanelensysteem? Bent u benieuwd naar de kosten van een compleet zonnepanelensysteem? Houd er dan rekening mee dat...

Energiezuinige woning

Hoeveel kunt u besparen met zonne-energie ? Bent u benieuwd naar de energiebesparing waar u dankzij zonne-energie op kunt rekenen?

Subsidies zonneboilers

Terugverdientijd zonnepanelen investering Hoelang duurt het voordat u uw complete zonnepanelensysteem hebt terugverdiend?

Procedure zonenergie

Zonnestroom leveren aan energiebedrijf Wilt u zonnestroom leveren aan het energiebedrijf, of bent u benieuwd hoe de saldering in z"n wer...

zonnepanelen rotterdam

Goedkoper dan ooit tevoren Vanwege verschillende omstandigheden zijn de prijzen voor zonnepaneleninstallaties in de laatste ...

Compleet zonnepanelensysteem

Op het moment dat u gebruik wenst te maken van een zonnepaneleninstallatie dient u uit te gaan van het complete systeem, eventueel inclusief de installatie hiervan. Zorg er wat dat betreft voor dat u een offerte aanvraagt voor zowel de plaatsing van de panelen, de inrichting van de techniek als de daadwerkelijke aanschaf van de zonnepanelen die u op uw dak kunt plaatsen. Het zijn de zonnepanelen die uiteindelijk energie op gaan wekken, maar zonder de rest van het systeem zou u er helaas niets aan hebben.

samen zonnepanelen

Uw eigen energiecentrale !

Besparen met zonne-energie

U maakt kosten om gebruik te kunnen maken van de zonnepaneleninstallatie. Vervolgens kunt u dit systeem echter gebruiken om op de kosten te besparen, omdat uw energierekening lager uit zal vallen. U betaalt jaarlijks minder aan uw energieleverancier, omdat u een deel van de stroom zelf op kunt wekken. Maakt u gebruik van een flinke zonnepaneleninstallatie? Dan is de kans groot dat u het grootste deel van de stroom die u verbruikt gewoon uit de eigen zonnepanelen kunt halen. Deze besparing op uw energierekening zorgt ervoor dat u de kosten voor de zonnepaneleninstallatie terug kunt gaan verdienen.

Terugverdientijd zonnepanelen

Dakintegratie zonnecel

Het is verstandig om vooraf een berekening te maken van de terugverdientijd van de zonnepanelen. U zorgt er op die manier voor dat u een beeld heeft van het aantal jaren dat u nodig heeft om uit de kosten te komen. Stel dat u bijvoorbeeld een investering doet van €4.000 en u jaarlijks €500 kunt gaan besparen. Dan heeft u er 8 jaar tijd voor nodig om de investering terug te verdienen. Na die eerste 8 jaar gaat de zonnepaneleninstallatie u daadwerkelijk geld opleveren. U kunt dan gratis gebruik gaan maken van stroom, waar u anders voor had moeten betalen.

Zonnestroom leveren

Uiteraard kunt u ook al eerder geld verdienen met uw zonnepaneleninstallatie, door de energie te salderen. Op dat moment bent u echter nog bezig met het terugverdienen van de kosten die u al eerder heeft gemaakt. Na het eerste jaar staat er eigenlijk nog een post van €3.500 aan kosten over, nadat u voor de eerste keer €500 heeft kunnen besparen. U kunt maximaal 5.000 kWh aan uw energiebedrijf salderen en er daarmee voor zorgen dat u dankzij uw zonnepaneleninstallatie geld kunt verdienen, om de kosten terug te halen en hier uiteindelijk financieel wijzer van te worden.

zonnepanelensysteem

Zonne-energie heeft de toekomst

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl